CM neemt Service2Media over

ENSCHEDE [6-4-2016] – Mobiele serviceprovider CM uit Breda heeft, na het faillissement van app-ontwikkelaar Service2Media (“S2M”) in Enschede, enkele onderdelen van het bedrijf overgenomen.

De rechter-commissaris is reeds formeel akkoord gegaan met de overname van de onderdelen door CM. Daarbij hoort ook het app-ontwikkelingsplatform M2Active, dat door CM  wordt omgevormd tot een pakket dat binnen de huidige diensten van CM past en zich richt op het ontwikkelen van succesvolle apps.

CM-onderdeel OneSixty vestigt zich in Enschede. Het CM bedrijf OneSixty richt zich op mobiele applicaties en maakt sinds 2013 deel uit van CM.

Een deel van het personeel van het oude S2M is bij CM in dienst gekomen en zal zich richten op de activiteiten van CM. Op deze wijze is het mogelijk om zoveel mogelijk werkgelegenheid in Enschede te behouden.

Over CM:

CM werd opgericht in 1999 en biedt nu meer dan 20.000 klanten wereldwijd oplossingen voor bedrijfskritische communicatie, klantinteractie, beveiliging, marketingcampagnes en transacties. CM is een pionier in mobile messaging en tevens actief in app-ontwikkeling, (mobiele) betalingen en pushmessaging.

De jarenlange consistente groei bezorgde CM een plaats in de Deloitte Fast500, een lijst van de 500 snelst groeiende bedrijven. CM heeft kantoren in London, Parijs, Hong Kong, Kaapstad, Frankfurt, Brussel, Den Haag en Amsterdam. CM’s platform is redundant, kent een 24/7 ondersteuning inclusief datacentra en een uitgebreid glasvezelnetwerk door Europa.

www.cm.nl

Contact get in touch.

Send us a message.

Thanks for your enquiry!

* Please fill all fields correctly.